Loopbaanbegeleiding

What?!
Say again … Val jij als manager net als Up2Be soms ook achterover van de manier waarop er over medewerkers of collega’s wordt gesproken?
 • “Die vrouw zit al jaren op die stoel, we kunnen haar nu geen andere job meer laten doen”
 • “Die man zijn persoonlijkheid zit zo in elkaar, we gaan hem nu niet meer veranderen”
 • “Door de economische omstandigheden moet iedereen maar een tandje bij steken, we hebben geen keuze”

You want more!
Tuurlijk wel! ’t Is te zeggen, meer dan gewoon werken op de werkvloer. Ongeveer één derde van ons leven wijden we aan werken, onze loopbaan. Mensen doen zaken met mensen dus als manager erken jij het belang van werknemers die absoluut plezier beleven aan hun job en er voldoening en energie uit halen. Voor elke plek de juiste man. Check! Up2Be hoort het je graag zeggen.

Als manager draag je de groeimogelijkheden van je werknemers hoog in het vaandel. Je streeft ernaar dat je werknemers fier zijn op wat ze doen en op het bedrijf waarvoor ze werken. Je wenst ook een goede werksfeer en teamgeest in je bedrijf.

Ont-POP je medewerkers
Kies voor loopbaanbegeleiding van Up2Be om het beste uit je medewerkers te halen. We geven je medewerkers meer werkplezier. En dat kan op zoveel verschillende manieren, want, geloof ons, er zijn evenveel verschillende oorzaken van een gebrek aan plezier in hun job.

Resultaat?
First things first. Up2Be levert resultaat. Na deze loopbaanbegeleiding heb je terug gemotiveerde, energieke, krachtige en gedreven werknemers. En als het er toch van komt dat je werknemer opstapt? Up2Be streeft uiteraard naar gelukkige medewerkers. Smile! Up2Be zorgt ervoor dat je werknemers terug met de glimlach naar het werk komen. Just BE. Maar, sommige deuren blijven helaas dicht. Be thankful for closed doors, they protect you from paths and places not meant for you. 

“En… actie!”
De mogelijkheden zijn legio:
 • Willen jouw werknemers hun carrière eens onder de loep nemen? 
 • Wil je graag de competenties, talenten, drijfveren en valkuilen van je medewerkers in kaart brengen?
 • Wil je weten welke mogelijkheden er nog zijn voor je werknemers?
 • Stevent een werknemer af op een burn-out of bore-out?
 • Kampen sommige werknemers met hun communicatie?
 • Zoeken jouw werknemers een betere work-life balance?
 • Willen jouw werknemers meer energie en minder stress ervaren op het werk?

Zo zijn er wel honderden werk gerelateerde vragen waar jij of je werknemer zelf niet altijd een antwoord op vindt, of er niet naar zoekt. Of misschien heb je het al geprobeerd en komt er geen actie. 

Up2Be, loopbaanbegeleiding reinvented… een tikje anders in het overaanbod…
Beware! Up2Be daagt je medewerkers uit, laat hen de dingen zien vanuit nieuwe perspectieven. We begeleiden hen op de weg naar nieuwe inzichten, naar verandering en vooral, naar actie. Met onze typische open, directe, gedreven en spontane stijl willen we hen triggeren en met hen op weg gaan om te ontdekken, te durven en te doen! 

Persoonlijkheid troef. 
Tijdens onze loopbaanbegeleiding staat je medewerker steeds centraal. Up2Be heeft het niet zo voor boekjes, regeltjes, documentjes, … Laat ons eerlijk zijn. Iedereen is uniek dus elk loopbaantraject verloopt anders. Je kan dus rekenen op een sterke persoonlijke communicatie en professionele aanpak met kennis van zaken.
Concreet, je medewerkers ont-POPT!
Een eerste loopbaancheque geeft je medewerker recht op 4 uur, een tweede op 3 uur coaching. Deze uren worden gespreid worden over 3, respectievelijk 2 sessies. Op het einde van het traject maken we samen een POP of Persoonlijk OntwikkelingsPlan op waarin de werknemer de eigen inzichten en acties vermeldt. We beëindigen dus het traject met een concreet actiegericht plan waarmee men direct aan de slag kan!

Voor wie?
 • Je werknemer is bediende of zelfstandige
 • Je werknemer woont in Vlaanderen of Brussel.
 • Je werknemer heeft in zijn hele loopbaan minstens 7 jaar of 2555 dagen gewerkt
 • Je werknemer heeft in de afgelopen 6 jaar geen loopbaanbegeleiding gevolgd

Als je medewerker voldoet aan deze voorwaarden, heeft hij/zij recht op 1 x 4 uur en 1 x 3 uur loopbaanbegeleiding – in één of twee keer op te nemen. Een cheque kost telkens 40€.
Voor meer info verwijst Up2Be je graag door naar de VDAB website.
Voldoet je medewerker niet aan de voorwaarden en wens je toch een begeleiding voor één van je werknemers, neem dan contact met ons op. Bel 0497/ 44 39 24 of mail ilse@up2be.be.

Doe het nu, vraag je medewerker de cheques aan te vragen
De loopbaancheques dienen aangevraagd te worden door je werknemer zelf. De werknemer beslist uiteindelijk of hij of zij een loopbaanbegeleiding wil opstarten, waarvoor de cheque gebruikt wordt en bij wie hij/zij de loopbaanbegeleiding wenst te volgen.
Jij kan als organisatie wel optreden als derde betaler of sponsor. Dan betaal je als werkgever het persoonlijk aandeel van € 40 terug aan je werknemer. 

Praten kost niets
Tijdens een gratis en vrijblijvend telefoongesprek met je medewerker bespreken we zijn/haar vragen en situatie en vertel ik iets over mezelf. Zo kan hij/zij me even horen en ‘voelen’ en hoor ik van hem of haar wat de specifieke loopbaanvraag is. Pas daarna beslist je medewerker of loopbaanbegeleiding bij Up2Be iets voor hem/haar is.

YES!
Zin gekregen om de weg naar positieve verandering binnen jouw team te bewandelen? Great!
Praat er vandaag nog over met je medewerker. Bel 0497/44 39 24 of mail ilse@up2be.be. Ik geef met plezier antwoord op al je vragen. Just BE, weet je wel.

IN SAMENWERKING MET VDAB EN YOURCOACH