Triiiiiiing!
Hoe werd jij vanmorgen wakker? Heb je doorgeslapen? Wilde je nog even soezen? Heb je ontbeten? Drink je koffie? En heb je koffie nodig? Hoe vaak adem je eigenlijk uit in één minuut? Heb je een to-dolijstje? Dat steeds maar langer wordt in plaats van korter? En? Kan je alles afvinken aan het einde van de dag? Zuigen bepaalde collega’s je leeg? Heb je 1001 prioriteiten? Komen je collega’s altijd bij jou met hun vragen? Hoe dikwijls heb je beweging gehad op een dag? Hoeveel minuten heb je gelachen? Ben je het gezaag van die collega beu? Heeft jouw team er nog wel zin in? Maakt die ene ‘rotte appel’ de rest van de fruitmand ziek ?Finally! Up2Be more energetic
Allemaal vragen die direct invloed hebben op je energieniveau, en hetzelfde geldt voor je collega’s, je team. Vaak is men zich hier niet bewust van. Men heeft alles over voor de kinderen, de vrienden, de familie of het werk. And what about themselves? Doet elke werknemers zijn werk nog met plezier? Geeft het hen energie? Kunnen ze voldoende presteren? Werken ze efficiënt? Dat kan alleen als erover gewaakt wordt dat eenieders energie in balans is. Het is belangrijk dagelijks voldoende dingen te doen die je energie geven zodat de ‘energiemeter’ in het groen blijft staan! En bijgevolg de 'omzetmeter' de hoogte in gaat!

Eureka!
Waar krijg jij energie van? Waar krijgt jouw collega, jouw team energie van?      
Waar zitten de energielekken?

De workshops stresshantering en energiemanagement van Up2Be, doorspekt met verschillende oefeningen, geven jou en je medewerkers vele inzichten, concrete tools, tips en tricks om te evolueren naar:

 ·         meer energie
 
·         minder stress
 
·         betere prestaties 
·          meer werkvreugde