Stoefhoek

Als gevolg van een langdurige stress periode heb ik voor mezelf van de ene op de andere dag de stekker uitgetrokken. Even alles out! Geen stroom meer. Maar wat nu? Aan mezelf heb ik toen beloofd dat ik alles zou doen om dit nooit meer mee te maken en zo begon mijn zoektocht. Een zoektocht naar mezelf, naar rust en naar een goede omgang met mijn omgeving. Op dit pad ben ik Ilse tegen gekomen. Er was meteen een klik. Ik voelde dat Ilse mij en mijn situatie begreep. Ilse heeft me geleerd wat stress inhoudt, hoe het tot stand komt en vooral hoe ik het kan vermijden in mijn leven. Het was een waardevolle ontdekking naar mezelf. En ik heb mijn kern terug gevonden. Ik voel me terug duizend man sterk en geloof terug in mezelf. Ik heb terug doelen leren stellen in mijn leven en durf ervoor gaan. De kracht van taal zal me hierbij helpen en Ilse heeft me geleid om een geweldloze communicatie toe te passen. Wat een verheldering! Vroeger leek communiceren lastig en vermeed ik vaak de moeilijke onderwerpen. Nu is alles bespreekbaar, als je maar de juiste tools hanteert. Ik heb zoveel geleerd tijdens dit traject, over mezelf, over anderen. Een leertraject dat voor elk van ons de moeite waard is. Mijn hele leven lang zal ik mensen als Ilse dankbaar zijn omdat ze me begeleid hebben in het terug klaarheid scheppen in mijn leven zodat ik me opnieuw gelukkig voel. Dank u Ilse!  

Valérie, 44 jaar,  Marketing Manager       
Ik ben bij Ilse terecht gekomen omdat  ik op zoek ben naar een nieuwe professionele wending in mijn leven.  Ik weet al vrij goed wat ik wil maar zij heeft mij doen inzien dat grote dromen hebben mag en kan en dat je er volledig moet voor durven gaan !  Ze heeft mij gestimuleerd om voor je droom te kiezen en die stap voor stap proberen te verwezenlijken met behulp van een bepaald schema.  Ze heeft me doen beseffen dat dromen zin geven aan het leven en dat ze jouw dagelijkse sleur doorbreken.  Beetje bij beetje probeer ik nu mijn droom te realiseren en ik bedank  Ilse van harte omdat ze mij dit extra duwtje in de rug heeft gegeven ! Ik vond dit een héél boeiende ervaring !   

Anouk, 45 jaar, Customer care representative B2B     
Enorme grote dankjewel voor de superbijscholing. We leerden hoe we moeilijke boodschappen op een goede manier kunnen overbrengen, hoe we met empathie kunnen luisteren naar elkaar, wat giraffen en jakhalsen is, maar ook hoe we rustmomenten kunnen inbouwen. We voelen ons daar zeer dankbaar voor omdat we het belangrijk vinden om naar mensen te luisteren, boodschappen op een goede manier over te brengen zonder iemand een slecht gevoel te bezorgen of dat zelf te krijgen. Als je nog bijscholing geeft, kan je ons die dan zeker doormailen aub? De manier hoe jij doordrongen bent van de materie, hoe je op elke moeilijke vraag een antwoord kan geven en de manier hoe je zelf de verbindende communicatie beheerst zijn een bron van inspiratie voor ons.   Vele dankbare groeten 

Isabelle en Hemmy, leerkrachten BSO  
Dankzij Ilse is mijn kijk op mijn loopbaan, maar (vooral) ook op mijn competenties en vaardigheden, veel helderder geworden. Via gesprekken en oefeningen hielp ze mij om mijn ‘ware ik’ opnieuw te ontdekken en van hieruit oog te hebben voor mijn talenten, waarden en interesses en deze te vertalen naar enkele werkvelden. Ilse werkt zeer laagdrempelig, vanuit een positieve insteek, en doet je groeien als mens. Absoluut aan te raden voor wie wat meer richting wil geven aan zijn of haar loopbaan!   

Francis, 37 jaar, middenkader        
Het is heel duidelijk dat Ilse de materie rond “verbindende communicatie” zeer grondig beheerst.
Bovendien is zij persoonlijk aangenaam flexibel in de hantering van de materie.
Er komen ruim voldoende gelegenheden om met eigen cases te oefenen en zij past zich gedurende deze 2 dagen gemakkelijk aan haar groep aan.
Iedereen komt aan bod en ze begeleidt het “doen” op een professionele en tegelijkertijd leuke manier.
Ilse zorgt ervoor dat het geen saaie theoretische bedoening wordt maar een leerrijke én ontspannen 2-daagse
Up 2 better communication !  
 

Inge, Antwerpen – business facilitator

Ik hield het niet voor mogelijk dat praten zoveel zou kunnen oplossen ! En wat zo enorm veel deugd deed : nooit werd er een oordeel geveld. Nooit werd er gezegd, je bent niet goed bezig, dat mag je niet doen, … Maar ik werd wel gegidst en begeleid : je zou het zo kunnen aanpakken, probeer het eens op die manier, waarop wil je nog dieper ingaan , … Elke keer keek ik uit naar mijn volgende sessie. Ilse was niet enkel mijn personal coach maar zoveel meer, een vertrouwenspersoon, iemand waarbij ik mezelf kon zijn, die me terug deed geloven in mezelf, die me veel sterker maakte, die me stappen deed nemen, die ik niet voor mogelijk hield. Ik vind het jammer dat ik zolang geaarzeld heb om de stap te zetten, maar zo blij dat ik hem uiteindelijk genomen heb. Ik ben er zoveel sterker uitgekomen en bij stressmomenten of momenten van twijfel, keer ik terug naar onze sessies en lukt het mij om door te gaan. Bedankt Ilse !!! 

Hilde, 51 jaar, onderwijzeres