Over Up2Be

‘Kernachtige’ loopbaanbegeleiding, stresshantering en voetreflexologie met resultaat… Up2Be
Al eens stilgestaan bij wie jij werkelijk bent? In je kern? In essentie? To be or not to be… weet je wel.


Puur

Jouw kern is puur, compleet en kwetsbaar en bevat alles wat je bent, diep vanbinnen.
Daar zit jouw kracht, jouw levensenergie.

Laagskes
Vanaf de geboorte omwikkelen we rond onze kern talloze laagjes die ons beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het zijn onze strategieën om beter om te gaan met een vijandige of bedreigende wereld. Dankzij de loopbaanbegeleiding en stresshantering van Up2Be ontdek je opnieuw je pure kern.
 

In-gewikkeld… of toch niet

Met Up2Be aan je zijde ontdek jij gaandeweg hoe je jouw ‘in-gewikkelde’ kern kan ‘ont-wikkelen’ zodat je terug in je kracht staat en dit ook uitstraalt. Jij leidt terug het leven dat bij jou past, you’re in charge, zowel privé als professioneel. Ontdek de no-nonsense en gepersonaliseerde loopbaanbegeleiding en stresshantering van Up2Be.


Ont-wikkel!

Je ware ik vind je hier en nu. Kies voor de loopbaanbegeleiding, stresshantering en voetreflexologie van Up2be. Ont-wikkel je! Gooi je ‘ontwikkelde’ laagjes af en ontstof jouw kern. Laat het licht terug binnen, zie weer helder. Het logo van Up2Be ontstond dan ook niet toevallig en symboliseert jouw oranje pure kern.  

Relax… just BE

Geluk zit in het ontspannen in hoe je nu bent. Dat meer en meer mensen momenteel ontspullen en consuminderen is niet geheel toevallig. Laat ons samen ook grote schoonmaak houden in jouw lichaam. Up2Be toont je de weg terug naar je kern.

Up2Be, … een tikje anders in het overaanbod

Beware! Up2Be daagt je uit, laat je de dingen zien vanuit nieuwe perspectieven. We begeleiden je op de weg naar nieuwe inzichten, naar verandering en vooral, naar actie. Met onze typische open, directe, gedreven en spontane stijl willen we je triggeren en met jou op weg gaan om te ontdekken, te durven en te doen! 
“It’s all up to us to go up where we belong.”
Up2Be… Just BE… Kernachtig, de juiste keuze op jouw weg.


IlseVerbeke
Up2Be