Voetreflexologie

Voetreflexologie… ten voeten uit
“Voeten … Bah!” Heb jij ook niet zo’n liefdevolle relatie met je voeten? Je schaamt je er eerder voor? Voeten zijn vies, zweten, vertonen eelt, eksterogen, …. Je tenen staan mogelijk scheef, er zitten knobbels op, … Indeed we behandelen ze stiefmoederlijk, die voeten. En… je wil al helemaal niet aan je voeten laten wriemelen door Up2Be! Breekt het zweet je al uit? Think again!
Draagkracht, stap voor stap
Sta jij er weleens bij stil? Het zijn je voeten die je al je hele leven dragen, je brengen op talloze bestemmingen, onderweg naar boeiende ontmoetingen. Juist ja, zonder die voeten … 

Ze zijn de motor van je lichaam waarmee je in jouw leven zomaar eventjes zo’n slordige 150.000 km aflegt. Jadadde! Yes, ze brengen je waar jij heen wil, ze dragen jou, je hele lichaam, ze brengen je letterlijk en figuurlijk vooruit in het leven. Tenminste, als je er ook zorg voor draagt met de voetreflexologie van Up2Be. Ik durf erom wedden, je automotor wordt meer gecontroleerd en onderhouden dan je voeten, niet?!

Spiegeltje aan de wand…
Je voeten weerspiegelen hoe het met je lijf gesteld is, hoe gezond je bent. Ze weerspiegelen jouw hele lichaam. Elk orgaan en elk lichaamsdeel is met een bepaald reflexgebied in je voet verbonden. Als het lichaam uit balans is, zal dit ook merkbaar zijn op de voeten. Up2Be herstelt je balans.

“Ikke, voetreflexologie? Zot!”
Je bent nog jong en je voelt je gezond, dus waarom zou je? Werkelijk iedereen heeft baat bij voetreflexologie! Jong en oud! Ziek, verzwakt of gezond! Zet de juiste stap, kies resoluut voor de voetreflexologie van Up2Be. Je hebt niks te verliezen. Geef je voeten de nodige aandacht en je zal de juiste stappen zetten.

Ok, maar what’s in it for me? Voetreflexologie, de voordelen.
  • Verbetering van je circulatie
  • Versterking van je immuunsysteem
  • Preventie en ondersteuning voor je gezondheid
  • Afvoeren van toxines en onzuiverheden
  • Een diepe ontspanning
  • Een lichaam in balans

“Why? When?”
Een behandeling bij Up2Be kan worden ingezet bij ziekte, na een verandering in het leven, in een stressvolle periode, bij burn-outklachten, na een operatie of preventief ter voorkoming van klachten.
Veel meer dan voetjes wrijven … in too deep? 
Het doel van een voetmassage is iemand te ontspannen en druk te verlichten. Voetreflexologie gaat een stap verder. Het activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam door blokkades op te heffen zodat je energie kan stromen. Op deze manier verlicht of voorkomt Up2Be je klachten. Kortom, daar waar massage aan de oppervlakte blijft, gaat de voetreflexologie van Up2Be de diepte in.
Hopla, voetenschaamte over de haag! Concreet nu.
De voetreflexologie van Up2Be in detail:
  • Prijs per sessie van 60 minuten: € 60
  • Het Partena ziekenfonds stort € 10 per sessie terug en dit tot 6 keer per jaar
  • Bij specifieke klachten is het raadzaam 2 tot 5 keer wekelijks een sessie te ondergaan
  • Om klachten preventief weg te houden las je best om de 5 à 6 weken een sessie voetreflexologie in

Voetreflexologie, zo oud als de straat! 
Voor de liefhebbers, een brokje geschiedenis. Voetreflexologie is niks nieuws onder de zon. Reeds 3000 tot 5000 jaar geleden werd voetreflexologie toegepast in het oude China, in Egypte en bij de indianen van Noord- en Zuid-Amerika. In het begin van vorige eeuw werd de voetreflexologie grondig bestudeerd door de Noord-Amerikaanse NKO-arts, William Fitzgerald. Hij was op de hoogte van de bijzondere druk- en massagetechnieken die bij Noord-Amerikaanse Indianenstammen werden toegepast en ontwikkelde via die overlevering, een systeem dat aan de basis ligt van de hedendaagse voetreflexologie: de reflexzones. Uiteindelijk is het de fysiotherapeute Eunice Ingham die de reflexzonetherapie echt bekendheid heeft gegeven